• 1 Pakete Domaini
  Hosting Pa Limit
  Trafik Pa Limit
  Nr. Emaile Pa limit
  Emaile Pa Limit
  Trajnime Pa Limit
 • Dizenjoni Faqen E İnternetit Me Lehtesi
  Me ECD Builder
 • Kam nje ide..
  Ta realizojme se bashku
  Te kisha nje faqe interneti..
  Do ta dizenjojme se bashku
  Dua te kem internet pa fund..
  T'i heqim limitet
  Dua te bej biznes elektronik..
  Ejani te fitojme se bashku
 • Organizata
  Qe Ndryshon
  Jeten

EASY WEB BUİLDER

Easy CMS WEB Builder eshte nje program qe ben te mundur dizenjimin e shpejte dhe te lehte te faqes me klikimin Drag&Drop te kursorit. Nuk duhet te dini te perdorni programe dizenjimit. Mund te filloni te dizenjoni nga temat e gatshme, ose nje faqe te re nga zero.

SUGJERİMEVE DHE ANKESAVE

Misioni i kompanise Mega Holdings Ballkan eshte te arrije te siguroje kenaqesine e klienteve te saj me 100 %. Te jeni te sigurt se pasi vlereson çdo lloj kerkese, deshire dhe ankese, kompania iu kthen pergjigje dhe gjen nje zgjidhje brenda 24 oreve per problemet e ndryshme.

RREGULLAT E ETİKËS

Keto Rregulla qe zbatohen me rigorozitet jane hartuar me qellim qe te sigurojne jo vetem qendrueshmerine e klienteve dhe te partnereve tebiznesit ne kete projekt, por per te mbrojtur edhe reputacion e mire te kompanise, si dhe per te plotesuar dhe mbrojtur interesat e partnereve

BLOG

Ne Blogun tone do te gjeni: Artikuj nga lidere te sektorit te Marketingut ne Rrjet,Shkrime mbi zhvillimet e fundit ne kete fushe,si dhe zhvillimet ne boten e internetit,Shkrime mbi zhvillimin personal,dhe historite motivuese te suksesit te lidereve te ndryshem.

Lajme Rreth Nesh

Produkti gjendet në shportën tuaj